Przemysław Pest, Udziały jednostek samorządu terytorialnego we wpływach z podatków dochodowych, Published by C.H. Beck, Warsaw 2016, pp. 243 - Wantoch-Rekowski, Jacek (Studia Iuridica Toruniensia, 2017)
*