Dzieje i skarby kościoła św. Jakuba w Toruniu. Nowe rozpoznanie, redakcja naukowa Anna Błażejewska, Elżbieta Pilecka, Alicja Saar-Kozłowska, Oddział Toruński Stowarzyszenia Historyków Sztuki; Towarzystwo Naukowe w Toruniu, Toruń 2023 (Dzieje i skarby kośc - Domasłowski, Jerzy (Rocznik Toruński, 2025)
brak.