Barbara Kukowicz-Wirowska (1950-2021). Toruńska przewodniczka. Kustosz Muzeum Okręgowego w Toruniu. Twórczyni Muzeum Toruńskiego Piernika - Jędrzejewska, Anna Kornelia; Nierzwicka, Magdalena; Polanowska, Magda (Rocznik Toruński, 2022)
brak.