O pojęciu interpretacji w filozofii. Uwagi metodologiczne - Rolewski, Jarosław (Ruch Filozoficzny, 2022)
Odczyt wygłoszony podczas 517. posiedzenia Oddziału Toruńskiego Polskiego Towarzystwa Filozoficznego w dniu 13 stycznia 2022 roku.