Barbara Wywiał, Fenomen szkoły historii społeczno-gospodarczej Franciszka Bujaka, Księgarnia Akademicka, Kraków 2023, ss. 320. - Leszczyńska, Cecylia (Roczniki Dziejów Społecznych i Gospodarczych, 2025)
Recenzja