XI Łódzka Konferencja Biograficzna „Biografia i badanie biografii – stałość i zmienność w biografii. Konteksty uczenia się”, Uniwersytet Łódzki, 17–18.02.2017 r. - Gutowska, Anna (Rocznik Andragogiczny, 2018)
Sprawozdania