Sociological imagination and social promotion: the category of “Agapic Action”, Salerno (Italia), 7-8 giugno 2018 - De Maina, Paolo (Paedagogia Christiana, 2019)
Wyobraźnia socjologiczna i promocja społeczna: kategoria „działania agapiczne”, Salerno (Włochy), 7–8 czerwca 2018 r.