Results of Professor Mariola Chomczyńska-Rubacha Competition/ Wyniki konkursu im. Marioli Chomczyńskiej-Rubachy - Edukacyjnych, Przegląd Badań (Przegląd Badań Edukacyjnych (Educational Studies Review), 2020)
Komisja powołana przez Katedrę Pedagogiki Szkolnej w Instytucie Nauk Pedagogicznych na Wydziale Filozofii i Nauk Społecznych Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu podsumowała wyniki konkursu na esej im. Profesor Marioli Chomczyńskiej-Rubachy.