Results of Professor Mariola Chomczyńska-Rubacha competition/ Wyniki konkursu im. Marioli Chomczyńskiej-Rubachy - Educational Studies Review, Przegląd Badań Edukacyjnych (Przegląd Badań Edukacyjnych (Educational Studies Review), 2019)
Results of Professor Mariola Chomczyńska-Rubacha competition/ Wyniki konkursu im. Marioli Chomczyńskiej-Rubachy