Zasady przygotowywania tekstów do rocznika „Odrodzenie i Reformacja w Polsce”, wydawanego przez Instytut Historii im. Tadeusza Manteuﬄa PAN - Augustyniak, Urszula (Odrodzenie i Reformacja w Polsce, 2022)
Zasady przygotowywania tekstów