Katalog pieczęci Archiwum Państwowego w Toruniu [Katalog der Siegel im Staatsarchiv Thorn]. H. III, Pieczęcie urzędników zakonu krzyżackiego [Die Siegel der Amtsträger des Deutschen Ordens]: bearbeitet von Janusz Bonczkowski, Marcin Hlebionek, Mateusz Superczyński und Anna Wieczorkowska, herausgegeben von Marcin Hlebionek. Toruń: Towarzystwo Naukowe w Toruniu, 2023. 241 Seiten, 89 Abb. ISBN 978-83-67689-10-6. - Weigand, Benedikt (Ordines Militares Colloquia Torunensia Historica. Yearbook for the Study of the Military Orders, 2025)