Juhan Kreem. Ordu sügis. Saksa Ordu 16. sajandi Liivimaal [The Autumn of the Order. The Teutonic Order in Sixteenth-Century Livonia]. Tallinna Linnaarhiivi toimetised 17. Tallinn: Tallinna Linnaarhiiv, 2022. 584 pp., ill. : ISBN: 978-9949-7352-7-3. - Toomaspoeg, Kristjan (Ordines Militares Colloquia Torunensia Historica. Yearbook for the Study of the Military Orders, 2024)