IUAES 2019 Inter-Congress “World Solidarities”, 27-31 sierpnia 2019 roku, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Boni, Zofia; Kowalska, Małgorzata (LUD. Organ Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, 2019)
Sprawozdanie z kongresu Międzynarodowej Unii Nauk Antropologicznych i Etnologicznych.