Między ucieleśnieniem a wyobraźnią - Krawczak, Anna Maria (LUD. Organ Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, 2018)
Recenzja książki: Marta Zimniak-Hałajko, Ciało i wspólnota. Wokół prawicowej wyobraźni, Warszawa: Wydział Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego 2017, ss. 319, ISBN 978-83-65667-28-1.