RAFAŁ HETMAN, Las zbliża się powoli. Kto po wojnie mordował w Dębrzynie - Deptula, Zuzanna (LUD. Organ Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, 2023)
Recenzja książki Las zbliża się powoli, kto po wojnie mordował w Dębrzynie.