DZIAŁALNOŚĆ MUZEUM OKRĘGOWEGO ZIEMI KALISKIEJ W ZAKRESIE PROMOCJI WZORNICTWA WIELKOPOLSKIEGO - Brzezińska, Anna Weronika (LUD. Organ Polskiego Towarzystwa Ludoznawczego, 2018)
Komunikat o najnowszych dziłaniach Muzeum Okręgowego Ziemi Kaliskiej.