The Youngest People’s History? - Kubkowski, Piotr (Literatura Ludowa. Journal of Folklore and Popular Culture, 2026)
Review: Elżbieta Kaczyńska, Niechciane, porzucane, naznaczone. Dzieci w modernizującej się Europie (od schyłku XVIII do początków XX wieku), Instytut Historii PAN, Warszawa 2024.