Supermana zabiła garstka nieznanych osobników - Todorović, Katarina (Litteraria Copernicana, 2024)
Polskie tłumaczenie dramatu Supermena je ubila šaka nepoznatih autorstwa Katariny Todorović. Utwór z języka serbskiego przełożyła Gabriela Abrasowicz.