XXIII Międzynarodowy Kongres Nauk Historycznych, Poznań 2020/2022 – i jego pokłosie - Makowski, Krzysztof (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2024)
Wporwadzenie do działu "Materiały" dotyczące XXIII Międzynarodowego Kongresu Nauk Historycznych, Poznań 2020/2022