Konferencja naukowa pt. „ARTYLERIA – Bóg Wojny (taktyka, uzbrojenie, dowódcy)”, Muzeum Twierdzy Toruń, 25 maja 2022 r. - Tuszyńska, Daria; Brzyski, Piotr (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2022)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt. „ARTYLERIA – Bóg Wojny (taktyka, uzbrojenie, dowódcy)”, Muzeum Twierdzy Toruń, 25 maja 2022 r.