Oficjalna prasa w PRL, t. 1, pod red. Sebastiana Ligarskiego i Rafała Łatki, Szczecin-Warszawa 2020. - Centek, Barbara (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2022)
Recenzja publikacji Oficjalna prasa w PRL, t. 1, pod red. Sebastiana Ligarskiego i Rafała Łatki, Szczecin-Warszawa 2020.