Konferencja Komisji Historii Starożytnej PTH „Świat starożytny – centrum i peryferie”, Wrocław, 14-16 września 2021 r - Pawlak, Marcin (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2022)
Sprawozdanie z konferencji Komisji Historii Starożytnej PTH „Świat starożytny – centrum i peryferie”, która odbyła się w dniach 14-16 września 2021 roku we Wrocławiu.