Sprawozdanie z XI Międzynarodowego Kongresu Azjatyckiego w Toruniu (23 – 24 V 2024). - Sińczak, Tomasz (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2025)
Sprawozdanie z XI Międzynarodowego Kongresu Azjatyckiego w Toruniu.