VIII Konferencja Naukowa pt. “Wojny i konflikty zbrojne po 1945 roku”, Muzeum Wojsk Lądowych w Bydgoszczy, 8-9 listopada 2021 roku - Tuszyńska, Daria (Klio - Czasopismo Poświęcone Dziejom Polski i Powszechnym, 2022)
VIII Konferencja Naukowa pt. “Wojny i konflikty zbrojne po 1945 roku”, Muzeum Wojsk Lądowych w Bydgoszczy, 8-9 listopada 2021 roku