Assessment of mental workload of nurses anesthesia - preliminary study - Krzemińska, Sylwia Anna; Guzik, Natalia; Borodzicz, Adriana; Arendarczyk, Marta (Journal of Education, Health and Sport, 2017)
ergonomiczny, psychospołeczny, fizyczny, chemiczny i biologiczny. Dziesięciodniowy jest sprawny, ale nie działa. Cel: Aby praca była anestezjologii pielęgniarek psychologicznych. Materiał i metody: W 0.74 wprowadzło 54 znieczulenie ochronne. Badanie stosowane przy pomocy ankiety diagnostycznej, wykorzystując kwestionariusz do oceny ciężaru psychicznego i autorskiego badania społeczno-demograficznego. Wyniki: Wyniki ankiety potwierdzają, że pauzalne anielewki pracują na oddziału intensywnej terapii.