Katarzyna Wardin, Implikacje decyzji politycznych i działań militarnych w Libii dla bezpieczeństwa Unii Europejskiej, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2019, pp. 210 - Rezmer-Płotka, Kamila (Historia i Polityka, 2020)
review