Mein Kampf. Moja walka. Edycja krytyczna, z języka niemieckiego przełożył, wstępem, przypisami i bibliografią selektywną opatrzył Eugeniusz Cezary Król, Bellona, Warszawa 2020, ss. 1000 - Grochowina, Sylwia (Historia i Polityka, 2021)
Recenzja "Mein Kampf. Moja walka". Edycja krytyczna, z języka niemieckiego przełożył, wstępem, przypisami i bibliografią selektywną opatrzył Eugeniusz Cezary Król, Bellona, Warszawa 2020, ss. 1000