Międzynarodowa konferencja naukowa „Drogi do niepodległości narodów Europy Środkowo-Wschodniej 1914–1921”, Ciechanowiec, 6–7 czerwca 2018 r. - Kozyrska, Antonina (Europa Orientalis. Studia z Dziejów Europy Wschodniej i Państw Bałtyckich, 2020)
-