A Report from the International Academic Conference Ustrój terytorialny państwa a decentralizacja systemu władzy publicznej [Territorial System and Decentralization of the Central Government] (Toruń, 14 th May 2012) - Węgłowska, Judyta (The Copernicus Journal of Political Studies, 2018)
Full text: http://bazhum.muzhp.pl/czasopismo/589/?idno=14761