(rev.) Joanna Marszałek-Kawa, Pozycja ustrojowa i funkcje Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej po akcesji do Unii Europejskiej [Constitutional Status and Functions of the Sejm of the Republic of Poland Following the Accession to the European Union], Dom ELIPSA - Lustrzykowski, Alfred (The Copernicus Journal of Political Studies, 2018)
Full text: http://bazhum.muzhp.pl/czasopismo/589/?idno=14763