Stipendiaten und Gäste der Polnischen Historischen Mission - Skowrońska, Renata (Biuletyn Polskiej Misji Historycznej, 2020)
Stypendyści i goście Polskiej Misji Historycznej Fellows and Guests of the Polish Historical Mission’s scholarships