Upamiętnienie - Skerska, Elżbieta (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Relacja z odsłonięcia w Dobrzejewicach tablicy upamiętniającej cichociemnego Kazimierza Czerwińskiego ps. Brzyga.