Bogdan Chrzanowski, Danuta Drywa, Andrzej Gąsiorowski, Krzysztof Korda, Lech J. Zdrojewski, Gryf pod znakiem Orła Białego. W walce o polskie Pomorze 1939–1945 - Mucha, Piotr (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Recenzja albumu „Gryf pod znakiem Orła Białego. W walce o polskie Pomorze 1939–1945”, poświęconej historii organizacji konspiracyjnej Gryf Kaszubski/Pomorski.