Iwona Szkudlarek, Kobiety. Obronność. Bezpieczeństwo. Aspiracje oficerów-kobiet a doskonalenie zawodowe żołnierzy - Mucha, Piotr (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Recenzja książki naukowej „Kobiety. Obronność. Bezpieczeństwo. Aspiracje oficerów-kobiet a doskonalenie zawodowe żołnierzy”