Wspomnienie o profesorze Janie Szilingu - Chrzanowski, Bogdan (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Tekst wspomnieniowy poświęcony zmarłemu w 2023 roku prof. Janowi Szilingowi, napisany przez jego współpracownika prof. Bogdana Chrzanowskiego.