Generał Profesor Elżbieta Zawacka patronką Szkoły Podstawowej w Rzęczkowie - Rojewska, Anna (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2025)
Relacja z nadania Szkole Podstawowej w Rzęczkowie imienia gen. prof. Elżbiety Zawackiej.