Odeszli na wieczną wartę: Andrzej Kaczorowski. Harcerz, akowiec, innowator - Rakowski, Wojciech (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2025)
Wspomnienie dotyczące Andrzeja Kaczorowskiego (ur. 9 IX 1930 r.) ps. Mały, Kaczor, harcerza, akowca, innowatora, który zmarł 16 VII 2025 r.