Sprawozdanie merytoryczne z działalności Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej. Archiwum i Muzeum Pomorskie Armii Krajowej oraz Wojskowej Służby Polek w Toruniu za rok 2022 - Zawacka-Wakarecy, Dorota; Kromp, Dorota (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Sprawozdanie merytoryczne z działalności Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej. Archiwum i Muzeum Pomorskie Armii Krajowej oraz Wojskowej Służby Polek w Toruniu za rok 2022