Refleksje na temat książki Olgi Wiechnik, Platerówki? Boże broń! Kobiety, wojna i powojnie - Rojewska, Anna (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Refleksje na temat książki Olgi Wiechnik, "Platerówki? Boże broń! Kobiety, wojna i powojnie", wydanej przez Wydawnictwo Poznańskie w styczniu 2023 roku.