Międzyszkolny Konkurs Historyczno-Plastyczny „Generał Elżbieta Zawacka – dzień z życia Bohaterki” - Łuczywek-Warszewska, Agnieszka (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2023)
Relacja z Międzyszkolnego Konkursu Historyczno-Plastycznego „Generał Elżbieta Zawacka – dzień z życia Bohaterki”.