Jan Władysław Kisielnicki ps. Topór - Basińska, Jadwiga (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2023)
Artykuł o zmarłym 11 sierpnia 2021 roku Janie Władysławie Kisielnickim ps. Topór, harcerzu Szarych Szeregów, uczestniku powstania warszawskiego, żołnierza oddziału partyzanckiego Armii Krajowej