Clare Mulley, Agent Zo. The Untold Story of Fearless WW2 Resistance Fighter Elżbieta Zawacka - Mucha, Piotr (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2024)
Recenzja książki Clare Mulley pt. “Agent Zo. The Untold Story of Fearless WW2 Resistance Fighter Elżbieta Zawacka”, stanowiącej biografię popularnonaukową o gen. Elżbiecie Zawackiej