Sprawozdanie merytoryczne z działalności Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej. Archiwum i Muzeum Pomorskie Armii Krajowej oraz Wojskowej Służby Polek w Toruniu za rok 2024 - Zawacka-Wakarecy, Dorota (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2025)
Sprawozdanie merytoryczne z działalności Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej. Archiwum i Muzeum Pomorskie Armii Krajowej oraz Wojskowej Służby Polek w Toruniu za rok 2024.