Irena Tomalak z d. Kowalska, primo voto Jędrychowska - Mikulska, Anna (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2025)
Wspomnienie o Irenie Tomalak z d. Kowalskiej, żołnierzu AK i więźniarce politycznej.