O tym jak pisze się historię kobiety – legendy Armii Krajowej. Rozmowa z Clare Mulley, autorką Agentki Zo - Mucha, Piotr; Mulley, Clare (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2025)
Wywiad z Clare Mulley, autorką książek poświęconych historii kobiet podczas II wojny światowej. Wywiad ukazał się w związku z polskim wydaniem "Agent Zo", która ukazała się w październiku 2025 roku pod tytułem "Agentka Zo".