Sylwia Chutnik, Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek. 100 historii niezwykłych Polek, Wydawnictwo Debit, Katowice 2021, ss. 208 - Kromp, Dorota (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2023)
Recenzja książki "Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek. 100 historii niezwykłych Polek" Sylwii Chutnik.