Wywiad z prof. dr. hab. Bogdanem Chrzanowskim o współpracy z Fundacją Generał Elżbiety Zawackiej z okazji 30-lecia tej instytucji: (rozmowę przeprowadziła prezes Fundacji Dorota Zawacka-Wakarecy) - Chrzanowski , Bogdan (Biuletyn Fundacji Generał Elżbiety Zawackiej, 2022)
Wywiad z prof. dr. hab. Bogdanem Chrzanowskim o współpracy z Fundacją Generał Elżbiety Zawackiej z okazji 30-lecia tej instytucji i współpracy z generał Elżbietą Zawacką.