Historyczna Ontologia Przestrzeni Miejskiej. Komunikat o przebiegu i realizacji projektu - Duży, Wiesława (Studia Geohistorica, 2022)
Historyczna Ontologia Przestrzeni Miejskiej. Komunikat o przebiegu i realizacji projektu