XXXIII Ogólnopolska Konferencja Historyków Kartografii, Supraśl, 16–18 września 2020 roku - Ostrowski, Jerzy (Studia Geohistorica, 2022)
XXXIII Ogólnopolska Konferencja Historyków Kartografii, Supraśl, 16–18 września 2020 roku