Atlas Wyszehradzki – Visegrad Atlas, red. Przemysław Śleszyński, Konrad Czapiewski, Instytut Współpracy Polsko-Węgierskiej im. Wacława Felczaka, Polskie Towarzystwo Geograficzne, Warszawa 2021, ss. 303 - Nieścioruk, Kamil (Studia Geohistorica, 2022)
Atlas Wyszehradzki – Visegrad Atlas, red. Przemysław Śleszyński, Konrad Czapiewski, Instytut Współpracy Polsko-Węgierskiej im. Wacława Felczaka, Polskie Towarzystwo Geograficzne, Warszawa 2021, ss. 303